Big Data Expo 2015

Op 30 september & 1 oktober staan wij met onze stand op de Big Data Expo te Jaarbeurs Utrecht.

De tweedaagse vakbeurs Big Data Expo geeft aan bedrijven en instellingen de mogelijkheid om hun kennis en kunde te presenteren aan een grote groep specifieke bezoekers die op zoek zijn naar oplossingen om hun data relevant te maken.

Tijdens het uitgebreide programma heb je de mogelijkheid kennis op te doen over uiteenlopende onderwerpen. In diverse zalen worden vele inspirerende sessies verzorgd door een grote diversiteit aan sprekers uit binnen- en buitenland. Krijg inzicht in wat Big Data is en wat dit voor jouw organisatie kan betekenen.

Big Data Expo biedt jou de ideale mogelijkheid om te netwerken. Ontmoet en wissel ervaringen met duizenden professionals uit jouw vakgebied.

GRATIS toegangskaart?

Registreer u hier. Enkele weken voor de beurs ontvangt u het toegangsbewijs per e-mail.
De koffie staat klaar op stand 68.

bigdata-expo_nl300x250