Advies?

Uit ervaring weten wij dat geen infrastructuur hetzelfde is. De wensen en eisen met betrekking tot data verschillen van klant tot klant.
Daarnaast is uw bedrijf volledig afhankelijk van uw data en zult u een weloverwogen besluit willen maken over bij wie en waar u uw data opslaat en onder welke voorwaarden. Een oplossing die volledig aan uw voorwaarden voldoet vindt u dus niet kant-en-klaar op een website. Hier zijn we ons van bewust en  daarom bieden we onze klanten een volledig op maat gemaakt advies. Wij begeleiden u in dit proces van begin tot eind.

De GuardData diensten worden geleverd en beheerd door AXEZ, bewezen specialist in de Nederlandse markt op het gebied van dataopslag en back-up.
Axez ondersteunt u altijd bij het aansluiten van de GuardData diensten op uw bestaande IT-omgeving.

We maken graag tijd om uw specifieke vragen te beantwoorden en samen te bekijken hoe GuardData van toegevoegde waarde kan zijn op basis van uw wensen en eisen.
In een vrijblijvend gesprek met één van onze specialisten krijgt u een duidelijk beeld van de (technische) mogelijkheden inclusief een gedegen kostenbesparend advies.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak inplannen bij u op locatie, neem dan contact op met een van onze collega’s.