Wat maakt GuardData uniek?

– Kennis van databeschikbaarheid  De GuardData diensten worden geleverd en beheerd door AXEZ, bewezen specialist in de Nederlandse markt op het gebied van dataopslag en back-up.
– Van begin tot eind  AXEZ ondersteunt u altijd bij het aansluiten van de GuardData diensten op uw bestaande IT-omgeving.
– Zekerheid  U kiest voor een service partner die op een gecontroleerde en veilige manier omgaat met uw data. AXEZ werkt conform de ISO27001 standaard voor informatiebeveiliging.
– Wetgeving als uitgangspunt  De GuardData diensten zijn volledig ontwikkeld met de Nederlandse wetgeving als uitgangspunt. Het voldoen hieraan maken wij voor u gemakkelijk.
– Duidelijke exit-strategie  We hopen het niet, maar het kan natuurlijk wel. U kiest op termijn voor een andere oplossing. Uw data verhuist terug van de GuardData omgeving naar uw locatie. Of naar een andere provider. Conform de afgesproken procedures in onze ISO27001 werkwijze, begeleiden wij u met het terugbrengen van uw data en het verwijderen van onze systemen. Ons contract is daarnaast altijd maandelijks opzegbaar.