Een moderne blik op information governance

Edwin van Aalten – AXEZ Data Availability Information governance is een opkomende discipline die informatiekwaliteit, -management en -beleid combineert. Organisaties komen er niet meer onderuit om na te denken over dit onderwerp. Information governance wordt toegepast op de drie dimensies Organisatie, Locatie en Beheer. Organisatie gaat over het organiseren van informatie; de manier waarop een… Read more »

We willen wel, maar we durven nog niet

Edwin van Aalten Tijdens Storage Expo 2015 onderzocht Data Availability specialist AXEZ hoe bedrijven en instellingen op dit moment aankijken tegen het offsite opslaan van informatie. Het buiten de deur opslaan van bedrijfsinformatie is voor veel organisaties een grote stap. Men ziet ook grote voordelen. Ruim 20% van de organisaties maakt al gebruik van offsite… Read more »

Big Data Expo 2015

Op 30 september & 1 oktober staan wij met onze stand op de Big Data Expo te Jaarbeurs Utrecht. De tweedaagse vakbeurs Big Data Expo geeft aan bedrijven en instellingen de mogelijkheid om hun kennis en kunde te presenteren aan een grote groep specifieke bezoekers die op zoek zijn naar oplossingen om hun data relevant te maken.… Read more »

AXEZ koopt back-up- en archiveringspecialist GuardData

Data availability specialist én HP Platinum Converged Infrastructure Partner AXEZ uit Rijswijk neemt de in Arnhem gevestigde back-up- en archiveringspecialist GuardData over. Het hing al enige tijd in de lucht en op dinsdag 7 juli 2015 zijn de handtekeningen gezet. GuardData biedt schaalbare datacenterdiensten, archiverings- en back-upoplossingen aan large accounts en Internet Service Providers. “We… Read more »

Ongestructureerde Data

Ongestructureerde Data Iedere organisatie heeft er mee te maken. Het management van ongestructureerde data wordt herkend als grootst groeiende zorg binnen de hedendaagse IT. Mede daarom ongetwijfeld prominent onderwerp op uw agenda. Zou het niet prettig zijn  inzichtelijk te hebben hoe (on)gestructureerd uw data omgeving werkelijk is? Onze Oplossing: GuardData biedt u de mogelijkheid een… Read more »