Share & Sync

Door de toenemende mobiliteit van medewerkers ontstaan nieuwe uitdagingen op het gebied van het onder controle houden van bedrijfsinformatie. Medewerkers slaan bestanden zowel intern als extern op. Zij willen vanaf verschillende apparaten toegang. Bedrijven en instellingen hebben in toenemende mate behoefte aan een oplossing die zowel protectie als een vorm van intelligentie biedt. Beheersing, beveiliging en analyse van bedrijfsinformatie zonder compromis voor productiviteit of gebruiksgemak voor de gebruiker. Met GuardData Sync & Share heeft u volledige controle over uw bedrijfsinformatie, onafhankelijk van opslaglocatie. Het is een strategisch hulpmiddel om op een veilige manier de productiviteit te bevorderen.

GuardData Sync & Share
GuardData Sync & Share maakt het mogelijk om op een gecontroleerde manier informatie beschikbaar te stellen aan gebruikers. Onafhankelijk van apparaat, locatie of tijd. Met uitgebreide mogelijkheden voor het beheren van toegang, beveiliging en zichtbaarheid van uw bedrijfsinformatie.
De traditionele cloud file sharing functionaliteit biedt uw medewerkers altijd en overal toegang tot de laatste versie van bestanden.
Met de Enterprise dropbox functionaliteit creëert u een veilige on-site dropbox achter de firewall van uw organisatie. Eventueel met gecontroleerde toegang tot cloudopslagdiensten.
Onveilige publieke services worden veilig, doordat Sync & Share zowel on-site data en cloud-data op een centrale gataway samenbrengt.

Voordelen van GuardData Sync & Share
– Universele toegang  Breng on-site data en clouddata op een veilige, gecontroleerde manier samen.
– Samenwerken  Maak online shared folders om samen te werken met zowel interne- als externe leden uit uw projectteam.
– Delen van bestanden  Creëer toegang tot bestanden vanaf ieder apparaat, overal en altijd
– Controle en besturing  Beveilig, beheers en verleen toegang tot zowel cloud- als on-site bedrijfsdata.
– Zoeken  Zoek op basis van keywords naar inhoud in zowel on-site als off-site bestandslocaties.

Praktijkvoorbeeld
De medewerkers van een grote adviesorganisatie uit Rotterdam werken dagelijks met veel documenten die zij vanaf verschillende apparaten raadplegen. De documenten zijn op verschillende locaties opgeslagen, zoals de fileserver, lokaal op notebooks en op verschillende cloud storage services (zoals Dropbox, OneDrive en Amazon). IT maakte zich zorgen over de beheersbaarheid en beveiliging van de informatie. GuardData Share & Sync biedt de oplossing met centrale opslag van documenten. Ook documenten in cloud storage en lokale opslag op verschillende apparaten kunnen vanuit één omgeving worden beheerd. Met als gevolg maximale controle, integratie encryptie.